O nama

Preduzeće „KOMPAKT M-G“ je osnovano 1991.godine. Počeli smo sa opremanjem i uređenjem enterijera, da bi postepeno prešli na serijsku proizvodnju metalnog nameštaja specijalizovanu za proizvodnju metalnih stolica i stolova za kućne i ugostiteljske potrebe, kao i metalnih kreveta. Stekli smo veliki broj kupaca koji se kao i vi oslanjaju na naš beskompromitovan kvalitet i brzu uslugu. Mi radimo sa vama direktno od početka proizvodnje bilo kog našeg proizvoda pa do vaše adrese. KOMPAKT M-G će vam pružiti najbolji kvalitet u skladu sa cenom.

Naš krevet je orginalnog dizajna i uglavnom najlepši deo entereijera spavaćih soba. Naši kreveti daju sliku prefinjenosti i luksuza, tako da su naši kupci uglavnom osobe sa istančanim i sofisticiranim ukusom kao i dozom romantike.

Kompletan program odlikuje inovativan dizajn, funkcionalnost, dugotrajnost, kvalitet izrade. Brojna priznanja i nagrade koje smo dobili u tim kategorijama ocenjivanja nameštaja na brojnim sajmovima, govore u prilog tome.

Pogledajte naš katalog, možda dobijete inspiraciju za promenu ambijenta vašeg životnog prostora. Kako god ga sredili, u rustičnom, modernom ili klasičnom stilu, vaš dom je vaše lično svetilište koje treba da bude dizajnirano na način koji vas inspiriše.

01
07
12
14
16
 

Posedujemo evropske ateste po EU standardima.

Sertifikat